| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Urbíno diskutující
|
Zaslal: pá září 11, 2009 1:30 pm Předmět: |
|
|
| revizor napsal: | | Neděje !!! Ale možná se bude dít. Tentokrát to už fakt vypadá nadějně. Nevíte, jestli ty stanice v těch nefrekventovanějších budou mít i digitální zobrazení odjezdů nejbližších spojů ? Osobně si třeba na Hillarově, či na Svádovském Přívoze neumím CLV vitríny představit ... |
No, je září a ono se furt nic neděje. Alespoň já nic nevidím.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
revizor diskutující expert
|
Zaslal: st únor 25, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
| martin napsal: | http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20090223_jit_zastavka.html
a pak že se nic neděje....  | Neděje !!! Ale možná se bude dít. Tentokrát to už fakt vypadá nadějně. Nevíte, jestli ty stanice v těch nefrekventovanějších budou mít i digitální zobrazení odjezdů nejbližších spojů ? Osobně si třeba na Hillarově, či na Svádovském Přívoze neumím CLV vitríny představit ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin diskutující klasik

Založen: 4.1.2007 Příspěvky: 1112 Bydliště: Kladno / Bukov / Pardubice
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
608 pokročilý diskutující
|
Zaslal: st únor 11, 2009 1:15 pm Předmět: |
|
|
| revizor napsal: | To záleží na magistrátu, kdy sežene investora.
neobejde |
Myslim si, že obejde..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: st únor 11, 2009 6:33 am Předmět: |
|
|
| 608 napsal: | Týjóóó, tak ted si mi to nandal....... No soud-nesoud-já to asi špatně napsal. Čekal jsem, že mi napíšeš, kdy hodlá to VŘ začít.......A néé nějakýho korunovanýho vola. Myslim si, že se to obejde bez i nadávek...... | To záleží na magistrátu, kdy sežene investora.
neobejde |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:03 pm Předmět: |
|
|
| revizor napsal: | Tohleto je normálně korunovanej vůl !!! Než se vyhlásí výběrové řízení, než se oznámí vítěz VŘ, než se sežene stavební povolení, to je , chlapče, běh na dlouhou trať. Počítej, jestli se vůbec něco někdy začne dělat, že se něco začne dělat asi tak za cca 18 měsíců.
Za tohleto se omlouvám, ale za tohle by mě osvobodil každej soud na světě. |
Týjóóó, tak ted si mi to nandal....... No soud-nesoud-já to asi špatně napsal. Čekal jsem, že mi napíšeš, kdy hodlá to VŘ začít.......A néé nějakýho korunovanýho vola. Myslim si, že se to obejde bez i nadávek...... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: po únor 09, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
| 608 napsal: | Bud jsem přehlédl, kdy mají začít, nebo to tam prostě není. Je třetina února a nic se neděje.  | Tohleto je normálně korunovanej vůl !!! Než se vyhlásí výběrové řízení, než se oznámí vítěz VŘ, než se sežene stavební povolení, to je , chlapče, běh na dlouhou trať. Počítej, jestli se vůbec něco někdy začne dělat, že se něco začne dělat asi tak za cca 18 měsíců.
Za tohleto se omlouvám, ale za tohle by mě osvobodil každej soud na světě. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: po únor 09, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
| martin napsal: | http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20090127_jit_zast.html
tak uvidíme, jestli nám to zase nevyšumí do ztracena.... |
Bud jsem přehlédl, kdy mají začít, nebo to tam prostě není. Je třetina února a nic se neděje.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: so leden 31, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
| Sergei-LBC napsal: | | Zase nepřeháněj... | Já neprehanim.Je to tak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sergei-LBC pokročilý diskutující
Založen: 3.11.2005 Příspěvky: 143 Bydliště: Liberec - Kristiánov
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Zase nepřeháněj... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
| martin napsal: | http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20090127_jit_zast.html
tak uvidíme, jestli nám to zase nevyšumí do ztracena.... | Vyšumí. Vše, co se týká DP vyšumí. Nové trolejbusy, přístřešky, vyšumělo to několikrát, tohle vyšumí taky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: po leden 19, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| martin napsal: | | viděl bych to vybranou linku z těch, které jsou ukončeny v centru, a nějaký polookružní charakter, třeba trojka ... - Hraničář - Divadlo - OC - Hlavní nádraží - Velká Hradební - Hraničář - ... by mi přišla optimální, jde jen o to, jestli by ty vozy v Hradební nezůstávaly zasekané a jak by byl navatovaný jízdní řád... |
Ale řekl bych: "Buď všechno, nebo nic".  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 10:46 pm Předmět: |
|
|
[quote="608"]Jo ták, no já Tě špatně pochopil, tak to se omlouvám. No nicméně to není špatný nápad, ale záleží, která linka by to byla.[/quote]
viděl bych to vybranou linku z těch, které jsou ukončeny v centru, a nějaký polookružní charakter, třeba trojka ... - Hraničář - Divadlo - OC - Hlavní nádraží - Velká Hradební - Hraničář - ... by mi přišla optimální, jde jen o to, jestli by ty vozy v Hradební nezůstávaly zasekané a jak by byl navatovaný jízdní řád... _________________ socka nebo MHD, stejně ji vždycky budu mít rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
41 diskutující expert

|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zvědav od kdy bude v platnosti ta nová zastávka Na rybárně... kostky tam jsou a ted to něčím přikryly tak jsem zvědav... _________________ http://kajaahonza.wgz.cz/ web o MHD a vlacích
http://flickr.com/photos/faigja - fotogalerie
704!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Petr Šašek napsal: | | ne, o žádné NAD jsem nepsal. Na mysli jsem měl pravidelně vedenou linkou, před časem se o takovéto lince uvažovalo. |
Jo ták, no já Tě špatně pochopil, tak to se omlouvám. No nicméně to není špatný nápad, ale záleží, která linka by to byla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Šašek Webmaster ČNDS
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 10:04 pm Předmět: |
|
|
| 608 napsal: | | Pokud by tam jezdila NAD, chtělo by to více autobusů. Linky by jely Globus nebo Staré Předlice a svůj cíl. NAD Hraničář - Mírové náměstí (náhradní zastávka-Velká Hradební) - Autoškola (Dobětice), jestli jsi nemyslel toto? |
ne, o žádné NAD jsem nepsal. Na mysli jsem měl pravidelně vedenou linkou, před časem se o takovéto lince uvažovalo. _________________ www.cnds.cz / www.sht.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Petr Šašek napsal: | | pokud vím, nějaké úvahy nad linkou vedenou Velkou Hradební byly, ale nejednalo se o trolejbusovou linku. |
Pokud by tam jezdila NAD, chtělo by to více autobusů. Linky by jely Globus nebo Staré Předlice a svůj cíl. NAD Hraničář - Mírové náměstí (náhradní zastávka-Velká Hradební) - Autoškola (Dobětice), jestli jsi nemyslel toto? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
41 diskutující expert

|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Petr Šašek napsal: | | pokud vím, nějaké úvahy nad linkou vedenou Velkou Hradební byly, ale nejednalo se o trolejbusovou linku. |
no ještě to tak...akorát by dovršili ty kolony...no tak než by to postavily už by tam snad takovy nebyly  _________________ http://kajaahonza.wgz.cz/ web o MHD a vlacích
http://flickr.com/photos/faigja - fotogalerie
704!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
| 608 napsal: | Aby nenatáhly špagáty nahoře nad Mírákem přes Velkou Hradební, jak byla i náhradní zastávka při povodních, protože fakt nemam ponětí..... Snad brzy budem chytřejší.  |
pokud vím, nějaké úvahy nad linkou vedenou Velkou Hradební byly, ale nejednalo se o trolejbusovou linku. _________________ www.cnds.cz / www.sht.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Petr Šašek napsal: | oni se budou lámat jen jednou v případě výstavby "první" varianty bez kruháku. Oni by totiž ty linky jezdily přes Uhlozbyt.
Ale je to zatím stejně marné psát o tom, když ani pořádně nevíme jaká varianta tedy bude zvolena při rekonstrukci předmostí |
Aby nenatáhly špagáty nahoře nad Mírákem přes Velkou Hradební, jak byla i náhradní zastávka při povodních, protože fakt nemam ponětí..... Snad brzy budem chytřejší.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
| 608 napsal: | | Tak to si nedovedu představit, jak se tam budou lámat. Hlavně 22 a 25Tr. To bude jedna zatáčka za druhou.....No to jsem zvědav..... |
oni se budou lámat jen jednou v případě výstavby "první" varianty bez kruháku. Oni by totiž ty linky jezdily přes Uhlozbyt.
Ale je to zatím stejně marné psát o tom, když ani pořádně nevíme jaká varianta tedy bude zvolena při rekonstrukci předmostí _________________ www.cnds.cz / www.sht.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Petr Šašek napsal: | | Ano, po kostkách, protože se z této ulice opět stane jednosměrka tak jak to bylo dříve |
Tak to si nedovedu představit, jak se tam budou lámat. Hlavně 22 a 25Tr. To bude jedna zatáčka za druhou.....No to jsem zvědav..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
| 608 napsal: | | O kruhovém objezdu na Předmostí se psalo, to je pravda, ale nejde mi do hlavy, jak se dostanou z Hlavního nádraží na Důlce. Po kostkách (jak jezdí nyní 60 v opačném směru) mi to příjde jako nesmyslný a jinak by se tam nedostaly. Já plány neviděl a nemam představu jak to tam má vypadat....... |
Ano, po kostkách, protože se z této ulice opět stane jednosměrka tak jak to bylo dříve _________________ www.cnds.cz / www.sht.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Petr Šašek napsal: | | to myslím že ukáže až definitivní podoba předmostí. Pokud by se přestavělo dle plánů, které znám, pak se všechny linky přesunou k nádraží. Jestliže bude vystavěna kruhová křižovatka, o které se nedávno psalo v novinách, pak si nejsem jistý zda dojde k převedení linek do Důlců k HLN. I když by tomu ta křižovatka nikterak nebránila. |
O kruhovém objezdu na Předmostí se psalo, to je pravda, ale nejde mi do hlavy, jak se dostanou z Hlavního nádraží na Důlce. Po kostkách (jak jezdí nyní 60 v opačném směru) mi to příjde jako nesmyslný a jinak by se tam nedostaly. Já plány neviděl a nemam představu jak to tam má vypadat....... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|